www.petroconsult.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies       Afla mai mult

DESPRE NOI

PETROCONSULT INTERNATIONAL

Este o companie privata care, de peste 25 de ani furnizeaza clientilor nationali si internationali o gama larga de servicii si de asistenta tehnica pentru industria de petrol si gaze, chimica si petrochimica.

Compania ofera specialisti si servicii profesioniste pentru proiecte complexe incepand de la stadiul de conceptie si pana la stadiul de finalizare: pregatire in vederea pornirii (commissioning), pornire, operare, intretinere, reparatii si revizii.

PETROCONSULT INTERNATIONAL

A devenit partener oficial al grupului KLINGER ce activeaza in domeniul etansarilor industriale si prestarea serviciilor legate de alegerea, instalarea, exploatarea si intretinerea acestor materiale.

Compania noastra distribuie in Romania ca unic reprezentant al firmelor: Klinger Dichtungstechnik GmbH Austria, Klinger AG Elvetia, Klinger UK, Kempchen Germania.

Industriile carora se adreseaza produsele si serviciile noastre sunt: petroliera, chimica, energetica, navala, alimentara, farmaceutica etc.